torstai 10. marraskuuta 2016

Jälkitarkastus

Tänään oli jälkitarkastus. Uusi rinta on alkanut selvästi pehmenemään ja laskeutumaan. Rinnan haavat on nätit ja sileät, mutta selän haavaan on alkanut tulla selvää paksuuntumista. Mua se ei haittaa niin kauaa kuin käden liikeradat ei vaarannu. Tilanne tsekataan kuitenkin puolen vuoden kuluttua (yhteys aiemmin, jos alkaa ongelmia arpikasvusta tulla), ja siihen mennessä mun pitäisi sitten päättää, tehdäänkö tuolle omalle rinnalle mitään, ja haluanko sen nännin uutukaiseeni. Lyhyt käynti, valokuvat jäi sairaalalle muistoksi =)

Niin, ja se uimalupa tuli =) Nyt saa kuulema harrastaa ihan mitä haluaa. Pitäisköhän huomenna ottaa uimakamppeet mukaan töihin ja mennä töiden jälkeen uimaan?

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Takaisin töihin

Palasin takaisin töihin tämän viikon maanantaina. Sen verran hyvin olin 7 viikon poissaoloni aikana nollannut pääni, että ensimmäisenä piti kaivaa siivousohjeet esiin, koska en muistanut kunnolla edes alueita, saatika siivousjärjestyksiä. Työ tuntuu hyvälle, ei kipuja leikatuilla alueilla, ainoastaan pientä kiristystä, jos liikaa kurottaa. Käden liikeradat ovat mielestäni normaalit. Aikaisemmin olen työmatkat kulkenut polkupyörällä, nyt kävelen tai kuljen bussilla. Ensi viikolla on jälkitarkastus kirran polilla, toivottavasti saisin vihdoin viimein uintiluvan =)