maanantai 10. lokakuuta 2016

Kuukausi leikkauksesta

Leikkauksesta on kulunut kuukausi ja pitihän mun tietysti ottaa päivityskuva. Tässä ilman haavateippejä, olkaapa hyvät =)





Selän haava kutiaa, varsinkin iltaisin nukkumaan mennessä. Viimeksi haavahoidossa siihen ei enää teippejä laitettukkaan, vaan sain kehoituksen mennä apteekkiin hakemaan Mepiform arpilappuja, joista leikataan sopivia suikaleita. Kaksi 5x7 cm:n lappua maksoi lähiapteekissamme 16,50 euroa, eikä suikaleet taida riittää kuin tuohon selän arpeen. En niitä vielä ole käyttöön ottanut, aion vielä vähän aikaa sinnitellä perinteisellä haavateipillä. Ihottumaa kun ei vielä ole teippikohtiin onneksi tullut.




Ystävältäni sain vinkin ostaa Mepiformia netin kautta. Mulla on tällä hetkellä pieni likviditeettipulma, täytyy odottaa perjantain tilipäivää, ennen kuin sitä ostelen mistään. Netistä luin, että Virosta saisi vastaavaa tuotetta. Harmi, että en tuota tiennyt ennen mieheni Tallinnan reissua (kävivät työporukan kanssa siellä männäviikonloppuna).

Lääkärin sairaalassa kirjoittama sairauslomakin loppui. Onneksi työterveyslääkäri oli tolkun ihminen ja kirjoitti vielä pari viikkoa lisää. Vaikka pystynkin jo monenlaista tekemään ja nostelemaan, en voisi kuvitella, että olisin näin nopeasti koulusiivoojan toimeeni palannut. Varsinkin kun koululla on painavat ovet ja vielä kynnyksetkin, joiden yli pitää siivousvaunuja rytyytellä.

Keskiviikkona menen taas haavahoitajalle. Toivottavasti tämä neulatyynyhomma loppuu, toiveita kyllä siitä jo on. Viimeksi punktoivat 16 ml, jos olisi ollut millilitran vähemmän, olisin jo punktoinnista eroon päässyt.

3 kommenttia:

  1. Hei, hyvältä näyttää! Odotan, että omanikin alkaa vähän laskeutua ja pehmetä. Minä ramppaan haavahoidoissa, kun vähän hitaasti paranevat. Johtunee siitä, että kieleke piti irroittaa uudelleen, ja sen jälkeen kiinnitettiin hakasilla. Tuli rupea ja vähän saumat repeilivät. Mutta olen jo toiveikkaalla mielellä rinnan säilymisen suhteen. Hyvä, että sait lisää toipumislomaa!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Harmittava takaisku ollut, toivottavasti jatkossa kaikki menee hyvin <3

    VastaaPoista