tiistai 14. marraskuuta 2017

Nännikuvia =)

Lupasin valokuvia uudesta nännistäni, joten tässäpä niitä nyt sitten tulee =) Tasaisemman värityksen nänni saa tammikuun alussa, 8. pvä olisi nännitatuointiaika varattuna. Kuten kuvista huomaatte, uusi rinta ei ole vanhan veroinen - tai omassa tapauksessani pitäisi kai sanoa, että oma vanha rinta ei ole uuden veroinen :D Yhtä rakkaita ovat kuitenkin molemmat. Olen edelleen 100 %:sen tyytyväinen plastiikkakirurgin työhön. Oli yhteinen päätös, ettei jäljellä olevaa rintaa muotoilla. Rintaliiveillä tissit nousee samaan tasoon ja molemmat kupitkin ovat yhtä täynnä, vaikka oma rinta onkin vähän isompi.

Uusi nänni suojattiin kuppimaisesti laitetulla silikoniverkolla, joka peitettiin pinolla sideharsohaavalappuja, joiden keskelle oli leikattu reikä nännille. Päällimmäiseksi tuli ehjä haavalappu. Tällaista pakkausta pidin toista viikkoa, kun luin huolimattomasti haavanhoito-ohjeet. Lyhyempi paketointiaika olisi riittänyt.Tässä haavalaput poistettu, silikoniverkko vielä paikallaan. Ensimmäinen pesu jännitti, kuinka paljon haavat kirvelisivät. No, eipä tunnoton rinta kirvele =) Vedellä ei veret oikein irronneet, mutta haavandesinfiointiaine on hyvä kuivuneen veren irrottaja.

Koruompeleet =) En edes tiedä, kuinka monta tikkiä tuossa on, mutta paljon niitä on. Ja niitä irtoavia langanpätkiäkin oli ihan riittämiin. Sulavien tikkienhän pitäisi sulaa parissa kolmessa viikossa. Mulla prosessi tuntuu aina kestävän kuukaudesta kahteen. Viimeisen tikkilangan pätkän kaivelin pinseteillä toissa viikolla...

Nännistä tuli nätti pieni nappula =) Arpi on vielä ärhäkän punainen, sävy ei kunnolla näy kuvassa. Tissin sivussa kainalon alla kulkevan "läskimötikän" alta LD-kieleke ujutettiin rinnan puolelle. Tietyssä asennossa kyljellään kielekkeen verisuonten syke tuntuu selvästi kylkeä vasten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti