lauantai 13. helmikuuta 2016

Kantapalvelut ja e-reseptit, osa 2

Työterveyslääkäri oli hylännyt reseptinuusintapyyntöni sillä perusteella, että olen "hoidossa keskussairaalassa". Vaikka mulla on määräaikainen rintasyöpädiagnoosi vuoteen 2020 Herseptin-adjuvanttihoidon takia, en ole hoidossa sairaalassa vaan käyn siellä kontrolleissa. Jos en olisi mukana SOLD-tutkimuksessa, olisin tässä vaiheessa jo terveyskeskuksen asiakkaana näissä vuosikontrollijutuissa. Hylkääköhän tt-lääkäri samalla lailla terkkakeskuksen vuosikontrolleissa käyviltä heidän antiestrogeeni- tai aromataasinestäjäreseptin? Entä jos kyseessä on aikoinaan terkkakeskuksessa määrätty allergialääkitys, tai sairaalassa todettu sydänvika ja lääkkeet siihen - reseptiuusintapyyntö bumerangina takaisin, koska työterveysaseman asiakas saattaa välillä joutua käymään terkkakeskuksen tai sairaalaan ensiapupolilla sairautensa kanssa?

Meille taitaa tulla mielenkiintoinen keskustelu työterveyslääkärin kanssa, jos joskus hänen palvelujaan vielä joudun käyttämään...

3 kommenttia:

  1. Joo, ei munkaan Tamofeneja uusita edes apteekin kautta. Syöpälääkäri olla pitää, en ole tullut kysyneeksi, miksi.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei munkaan Tamofeneja uusita edes apteekin kautta. Syöpälääkäri olla pitää, en ole tullut kysyneeksi, miksi.

    VastaaPoista
  3. Älytöntä! Enpä usko, että kukaan haluaisi niitä syödä pidempään kuin tarvitsee. Ja onhan se Kelan lääkekorvauskin määräaikainen, itselläni kortin voimassaolo päättyy 2020.

    VastaaPoista